2022-03-12 07:47:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Az élet sok területén felgyorsulnak körülötted az események

Napi horoszkóp március 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint szombaton a Hold és a Jupiter kedvező fényszöge nagyon szép napot jelez számodra. A jó hangulat szinte ragadós, ezért ha nagy társaságban töltöd a hosszú hétvége első napját, akkor biztosan úgy fogod érezni, mintha a heti gondokat, problémákat, bosszúságokat elfújta volna a szél.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Jupiter bolygó támogató fényszöge garantálja a párkapcsolatod kiegyensúlyozottságát. A harmónia, a szeretet ott lesz a szívetekben, amit még a kisebb viták sem bolygatnak fel, legfeljebb megfűszerezhetnek. Azért a humorérzékedet is tartsd készenlétben!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A magánéletedben több izgalomra vágysz, örülnél, ha ismét felpezsdülhetne az életed – ez a kívánságod a hosszú hétvégén szinte egészen biztosan teljesül! Ha még keresed a párodat, a szerelem bekopogtathat az ajtódon, de legalábbis egy flörtre mindenképpen jók a kilátások. Persze, ehhez ki kell(ene) mozdulnod otthonról.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Jupiter nagyon harmonikus fényszöge kirángat szombaton a kissé borongós hangulatból, és igazán vállalkozó kedvűvé tesz téged. Láss világot szó szerint, kapd össze magad, és irány a természet, vagy egy új hely felfedezése! A szerelem is rád találhat, ha még keresed a párodat és nyitott vagy az ismerkedésre.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Komoly beszélgetésekre kerülhet sor szombaton. Könnyen lehet, választás elé állít a párod. Valószínűleg szorosabbra szeretné fűzni a kettőtök kapcsolatát, elköteleződésre vágyik. Jól fontold meg a választ, hiszen a közös jövőben mindkettőtöknek hinnie kell!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Több partira, bulira, baráti találkozóra hívnak akár már szombaton is: fogadj el annyit, amennyit csak lehetséges! Ha magányos vagy, esélyes, hogy találkozol valakivel, kedvedre való lesz. De ehhez bele kell menned az élet sűrűjébe. Ha kapcsolatban élsz, akkor meg frissítően hatna rátok az önfeledt szórakozás.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az élet sok területén azt élheted meg, hogy felgyorsulnak körülötted az események, és ezért nehezebb tartani a kontrollt. A legjobb, ha elengeded az irányítás vágyát. Hidd el, a spontaneitásban sokkal több örömet találsz, mint az eltervezett programokban!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az érzelmek terén kifejezetten jelentős dolgokat élhetsz át ezen a hosszú hétvégén. A szenvedélyek elragadnak, és szerencsésnek mondhatod magadat, hiszen a társad pontosan úgy érez, mint te. Ritkán fordul elő ilyen szerencsés együttállás! Élvezd ki minden pillanatát!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Minden kihívás érdekel, és kifejezetten keresed az újdonságokat szombaton. Ha a párod követni tud téged, akkor jó, mert együtt élhetitek át az élményeket. Ha nem, az viszont okozhat egy kis frusztrációt valamelyikőtökben.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Van valaki, akinek a kedvessége szombaton nagyon meghat téged és bizakodásra késztet. Egyre több közös érdeklődési területet fedeztek fel közösen. Ennek köszönhetően a kapcsolat egyre örömtelibb és stabilabb is lesz...
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusz és a Mars is a Vízöntőn halad keresztül, és csupa jót jeleznek számodra. A harmónia kívül és belül is megmutatkozik, de most nagyon erős a kisugárzásod is. Ha vonzódsz valakihez, érdemes lenne megtenni az első lépést felé...
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Párkapcsolati kérdésekben a legjobb, ha a megérzéseidre hallgatsz. Ha régóta vagytok együtt a kedveseddel, akkor már nagyon jól tudod, hogy mikor lehet vele beszélni, milyen hangnemben és témában, és mikor jobb őt békén hagyni. Erre figyelj szombaton...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: